Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7644
Title: Перспективи розвитку готелів у стилі глемпінг в Україні
Other Titles: Perspectives of glamping-style hotel development in Ukraine
Authors: Олійник, Оксана Вікторівна
Мостенська, Тетяна Леонідівна
Тарасюк, Галина Миколаївна
Чагайда, Андрій Олегович
Оliinyk, О.V.
Mostenska, T.L.
Tarasiuk, H.M.
Chahaida, A.O.
Keywords: готелі
глемпінг
споживачі
туризм
зелений туризм
розвиток
конкуренція
hotels
glamping
consumers
tourism
green tourism
development
competition
Issue Date: 2019
Publisher: Державний університет "Житомирська політехніка"
Series/Report no.: Економіка, управління та адміністрування;4(90)
Abstract: На сьогоднішній день невпинно зростає кількість споживачів, яких не влаштовує одноманітність стандартних готелів, і при плануванні відпочинку вони звертають особливу увагу на екологічні аспекти подорожей і розміщення, місцезнаходження закладу та стан території, вид та особливість будівлі, комфортність і дизайн приміщень. Одним із перспективних напрямів розвитку в сфері готельного бізнесу є готелі у стилі глемпінг. У статті проведено аналіз зарубіжного досвіду розвитку глемпінг-послуг. На основі проведеного анкетування визначено уподобання потенційних клієнтів глемпінгів. Аналіз результатів анкетування засвідчив, що більшість респондентів готові бути споживачами таких послуг, але фактично не в змозі змиритись із відсутністю благ цивілізації, які щоденно їх оточують. Тому є перспективи для розвитку глемпінгу. Адже, глемпінг поєднує два атрибути, які визначають його ефективність: функціональний, який визначається якістю послуг, що надаються, має функціональний характер і повністю залежить від постачальника послуг, та емоційний, що формується сприйняттям якості відпочинку споживачем.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7644
Appears in Collections:Економіка, управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.