Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7238
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвістельнік, С.С.-
dc.contributor.authorТуровець, П.С.-
dc.date.accessioned2017-10-18T12:57:39Z-
dc.date.available2017-10-18T12:57:39Z-
dc.date.issued2017-10-17-
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7238-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТези доповідей II Міжнародної науково-технічної конференції «Комп’ютерні технології: інновації, проблеми, рішення – 2017»;-
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ШЛЯХІВ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ПРИГОТУВАННЯ М’ЯСНОГО ФАРШУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Комп’ютерні технології: інновації, проблеми, рішення – 2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
169.pdf196.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.