Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5672
Title: МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Other Titles: Methodical bases of assessing efficiency of human resources’ use at the enterprises of food-processing industry
Authors: Череп, А.В.
Сьомченко, В.В.
Сherep, A.V.
Semchenko, V.V.
Keywords: харчова промисловість
трудові ресурси
Issue Date: 2010
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Вісник ЖДТУ. Серія : Економічні науки;4(54)
Abstract: Розглянуто показники ефективності використання трудових ресурсів на підприємствах харчової промисловості. Розкрито основні показники та процес проведення аналізу ефективності використання трудових ресурсів підприємства. Розглянуто методи вимірювання та фактори впливу на продуктивність праці.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5672
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
80.pdf433.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.