Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5672
Title: | МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ |
Other Titles: | Methodical bases of assessing efficiency of human resources’ use at the enterprises of food-processing industry |
Authors: | Череп, А.В. Сьомченко, В.В. Сherep, A.V. Semchenko, V.V. |
Keywords: | харчова промисловість трудові ресурси |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | ЖДТУ |
Series/Report no.: | Вісник ЖДТУ. Серія : Економічні науки;4(54) |
Abstract: | Розглянуто показники ефективності використання трудових ресурсів на підприємствах харчової промисловості. Розкрито основні показники та процес проведення аналізу ефективності використання трудових ресурсів підприємства. Розглянуто методи вимірювання та фактори впливу на продуктивність праці. |
URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5672 |
Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.