Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5672
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧереп, А.В.
dc.contributor.authorСьомченко, В.В.
dc.contributor.authorСherep, A.V.
dc.contributor.authorSemchenko, V.V.
dc.date.accessioned2017-01-13T12:31:57Z
dc.date.available2017-01-13T12:31:57Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5672
dc.description.abstractРозглянуто показники ефективності використання трудових ресурсів на підприємствах харчової промисловості. Розкрито основні показники та процес проведення аналізу ефективності використання трудових ресурсів підприємства. Розглянуто методи вимірювання та фактори впливу на продуктивність праці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія : Економічні науки;4(54)
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectтрудові ресурсиuk_UA
dc.titleМЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІuk_UA
dc.title.alternativeMethodical bases of assessing efficiency of human resources’ use at the enterprises of food-processing industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
80.pdf433.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.