Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5636
Title: ОРГАНІЗАЦІЙНО-РОЗПОРЯДЧЕ РЕГЛАМЕНТУВАННЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ
Other Titles: Organization and Administrative Regulation in Quality Control System of Organizations of Consumers’ Cooperation
Authors: Панченко, В.А.
Рибалко-Рак, Л.А.
Panchenko, I.A.
Rybalko-Rak, L.A.
Keywords: споживча кооперація
система управління якістю
Issue Date: 2010
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Вісник ЖДТУ. Серія : Економічні науки;4(54)
Abstract: Основою ефективності системи управління якістю є прозоре і дієве організаційно-розпорядче регламентування, зокрема створення і впровадження положення про підрозділ та посадових інструкцій у сфері якості, відповідно до спроектованих організаційних структур управління в споживчій кооперації як соціально-економічній системі. Досліджено структуру управління системи споживчої кооперації, рекомендовано організаційне проектування елементів системи управління якістю та напрями створення організаційно-розпорядчих документів.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5636
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
59.pdf333.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.