Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5636
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПанченко, В.А.
dc.contributor.authorРибалко-Рак, Л.А.
dc.contributor.authorPanchenko, I.A.
dc.contributor.authorRybalko-Rak, L.A.
dc.date.accessioned2017-01-12T11:38:10Z
dc.date.available2017-01-12T11:38:10Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5636
dc.description.abstractОсновою ефективності системи управління якістю є прозоре і дієве організаційно-розпорядче регламентування, зокрема створення і впровадження положення про підрозділ та посадових інструкцій у сфері якості, відповідно до спроектованих організаційних структур управління в споживчій кооперації як соціально-економічній системі. Досліджено структуру управління системи споживчої кооперації, рекомендовано організаційне проектування елементів системи управління якістю та напрями створення організаційно-розпорядчих документів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія : Економічні науки;4(54)
dc.subjectспоживча коопераціяuk_UA
dc.subjectсистема управління якістюuk_UA
dc.titleОРГАНІЗАЦІЙНО-РОЗПОРЯДЧЕ РЕГЛАМЕНТУВАННЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇuk_UA
dc.title.alternativeOrganization and Administrative Regulation in Quality Control System of Organizations of Consumers’ Cooperationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
59.pdf333.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.