Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4849
Title: ВПЛИВ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН ТА РІВНЯ ЇХ ГОДІВЛІ НА ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СВИНИНИ
Other Titles: Influence of animal productivity and feeding level on forming pork competitiveness
Authors: Балановська, Т.І.
Іванова, Г.С.
Balanovs’ka, T.I.
Ivanova, G.S.
Keywords: конкурентоспроможність свинини
продуктивність тварин
Issue Date: 27-Dec-2010
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(18)
Abstract: В статті визначено основні фактори, що мають вплив на формування конкурентоспроможності свинини, серед яких суттєвими є продуктивність тварин та рівень годівлі.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4849
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf414.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.