Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4849
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Балановська, Т.І. | |
dc.contributor.author | Іванова, Г.С. | |
dc.contributor.author | Balanovs’ka, T.I. | |
dc.contributor.author | Ivanova, G.S. | |
dc.date.accessioned | 2016-09-20T08:00:03Z | |
dc.date.available | 2016-09-20T08:00:03Z | |
dc.date.issued | 2010-12-27 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4849 | |
dc.description.abstract | В статті визначено основні фактори, що мають вплив на формування конкурентоспроможності свинини, серед яких суттєвими є продуктивність тварин та рівень годівлі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(18) | |
dc.subject | конкурентоспроможність свинини | uk_UA |
dc.subject | продуктивність тварин | uk_UA |
dc.title | ВПЛИВ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН ТА РІВНЯ ЇХ ГОДІВЛІ НА ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СВИНИНИ | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of animal productivity and feeding level on forming pork competitiveness | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.