Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4849
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБалановська, Т.І.
dc.contributor.authorІванова, Г.С.
dc.contributor.authorBalanovs’ka, T.I.
dc.contributor.authorIvanova, G.S.
dc.date.accessioned2016-09-20T08:00:03Z
dc.date.available2016-09-20T08:00:03Z
dc.date.issued2010-12-27
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4849
dc.description.abstractВ статті визначено основні фактори, що мають вплив на формування конкурентоспроможності свинини, серед яких суттєвими є продуктивність тварин та рівень годівлі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(18)
dc.subjectконкурентоспроможність свининиuk_UA
dc.subjectпродуктивність тваринuk_UA
dc.titleВПЛИВ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН ТА РІВНЯ ЇХ ГОДІВЛІ НА ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СВИНИНИuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of animal productivity and feeding level on forming pork competitivenessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf414.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.