Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4789
Title: | РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
Other Titles: | Retrospective analysis of literary sources on peculiarities of production process in restaurants |
Authors: | Десяткина, І.В. Desyatkina, I.V. |
Keywords: | ресторанне господарство облік процесів ресторанного виробництва |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | ЖДТУ |
Series/Report no.: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;1(19) |
Abstract: | Розглянуто питання обліку процесів виробництва в закладах ресторанного господарства в науковій та періодичній літературі. |
URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4789 |
Appears in Collections: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.