Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4789
Title: РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Other Titles: Retrospective analysis of literary sources on peculiarities of production process in restaurants
Authors: Десяткина, І.В.
Desyatkina, I.V.
Keywords: ресторанне господарство
облік процесів ресторанного виробництва
Issue Date: 2011
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;1(19)
Abstract: Розглянуто питання обліку процесів виробництва в закладах ресторанного господарства в науковій та періодичній літературі.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4789
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf507.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.