Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4789
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДесяткина, І.В.
dc.contributor.authorDesyatkina, I.V.
dc.date.accessioned2016-09-15T12:18:59Z
dc.date.available2016-09-15T12:18:59Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4789
dc.description.abstractРозглянуто питання обліку процесів виробництва в закладах ресторанного господарства в науковій та періодичній літературі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;1(19)
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectоблік процесів ресторанного виробництваuk_UA
dc.titleРЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.title.alternativeRetrospective analysis of literary sources on peculiarities of production process in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf507.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.