Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4789
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Десяткина, І.В. | |
dc.contributor.author | Desyatkina, I.V. | |
dc.date.accessioned | 2016-09-15T12:18:59Z | |
dc.date.available | 2016-09-15T12:18:59Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4789 | |
dc.description.abstract | Розглянуто питання обліку процесів виробництва в закладах ресторанного господарства в науковій та періодичній літературі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;1(19) | |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | облік процесів ресторанного виробництва | uk_UA |
dc.title | РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk_UA |
dc.title.alternative | Retrospective analysis of literary sources on peculiarities of production process in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.