Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4706
Title: | ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ БЕЗЗБИТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНКУ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ |
Other Titles: | Formation of company’s break-even strategy in the confectionery market |
Authors: | Распопова, В.А. Козлюк, В.О. Raspopova V.A Kozlyuk V.O. |
Keywords: | беззбитковість підприємства ринок кондитерських виробів |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | ЖДТУ |
Series/Report no.: | Вісник ЖДТУ. Серія: Технічні науки; 4(58); |
Abstract: | Розглянуто фактори, що забезпечують стратегію розвитку підприємства, проведено оцінку діючої стратегії беззбитковості на ринку кондитерських виробів, запропоновано шляхи її удосконалення |
URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4706 |
Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.