Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4706
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРаспопова, В.А.
dc.contributor.authorКозлюк, В.О.
dc.contributor.authorRaspopova V.A
dc.contributor.authorKozlyuk V.O.
dc.date.accessioned2016-09-08T08:17:04Z
dc.date.available2016-09-08T08:17:04Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4706
dc.description.abstractРозглянуто фактори, що забезпечують стратегію розвитку підприємства, проведено оцінку діючої стратегії беззбитковості на ринку кондитерських виробів, запропоновано шляхи її удосконаленняuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія: Технічні науки; 4(58);
dc.subjectбеззбитковість підприємстваuk_UA
dc.subjectринок кондитерських виробівuk_UA
dc.titleФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ БЕЗЗБИТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНКУ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВuk_UA
dc.title.alternativeFormation of company’s break-even strategy in the confectionery market
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
299.pdf374.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.