Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4486
Title: ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Other Titles: Approaches to organization of accounting for production in restaurants
Authors: Десяткіна, І.В.
Глущук, О.М.
Keywords: ресторанне господарство
облік продукції ресторанів
Issue Date: 2011
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.1
Abstract: Удосконалено методику облікового відображення витрат обігу та витрат виробництва на підприємствах ресторанного господарства.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4486
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf345.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.