Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4486
Title: | ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
Other Titles: | Approaches to organization of accounting for production in restaurants |
Authors: | Десяткіна, І.В. Глущук, О.М. |
Keywords: | ресторанне господарство облік продукції ресторанів |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | ЖДТУ |
Series/Report no.: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.1 |
Abstract: | Удосконалено методику облікового відображення витрат обігу та витрат виробництва на підприємствах ресторанного господарства. |
URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4486 |
Appears in Collections: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.