Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4486
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДесяткіна, І.В.
dc.contributor.authorГлущук, О.М.
dc.date.accessioned2016-07-18T09:00:11Z
dc.date.available2016-07-18T09:00:11Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4486
dc.description.abstractУдосконалено методику облікового відображення витрат обігу та витрат виробництва на підприємствах ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.1
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectоблік продукції ресторанівuk_UA
dc.titleПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.title.alternativeApproaches to organization of accounting for production in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf345.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.