Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4404
Title: | ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
Other Titles: | Procedure of conducting internal control in restaurants |
Authors: | Десяткіна, І.В. Desyatkina, I.V. |
Keywords: | ресторанне господарство заклади ресторанного господарства внутрішній контроль ресторанних закладів методика проведення внутрішнього контролю restaurant management institutions restaurant industry internal control of restaurant facilities methods of internal control |
Issue Date: | 3-Oct-2011 |
Publisher: | ЖДТУ |
Series/Report no.: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.2 |
Abstract: | Запропоновано методику внутрішнього контролю в закладах ресторанного господарства, яка охоплює всі стадії облікового процесу на підприємстві. |
URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4404 |
Appears in Collections: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.