Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4404
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДесяткіна, І.В.-
dc.contributor.authorDesyatkina, I.V.-
dc.date.accessioned2016-07-07T12:10:21Z-
dc.date.available2016-07-07T12:10:21Z-
dc.date.issued2011-10-03-
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4404-
dc.description.abstractЗапропоновано методику внутрішнього контролю в закладах ресторанного господарства, яка охоплює всі стадії облікового процесу на підприємстві.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.2-
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectвнутрішній контроль ресторанних закладівuk_UA
dc.subjectметодика проведення внутрішнього контролюuk_UA
dc.subjectrestaurant managementuk_UA
dc.subjectinstitutions restaurant industryuk_UA
dc.subjectinternal control of restaurant facilitiesuk_UA
dc.subjectmethods of internal controluk_UA
dc.titleПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.title.alternativeProcedure of conducting internal control in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.description.abstractenMethods of internal control in restaurants, covering all stages of the accounting process at a company have been suggested.uk_UA
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf450.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.