Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4404
Title: ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Other Titles: Procedure of conducting internal control in restaurants
Authors: Десяткіна, І.В.
Desyatkina, I.V.
Keywords: ресторанне господарство
заклади ресторанного господарства
внутрішній контроль ресторанних закладів
методика проведення внутрішнього контролю
restaurant management
institutions restaurant industry
internal control of restaurant facilities
methods of internal control
Issue Date: 3-Oct-2011
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.2
Abstract: Запропоновано методику внутрішнього контролю в закладах ресторанного господарства, яка охоплює всі стадії облікового процесу на підприємстві.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4404
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf450.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.