Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4280
Title: ПОНЯТТЯ ТА ВИДИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Other Titles: Concept and types of restaurants
Authors: Столяренко, О.М.
Щербельова, Н.П.
Stolyarenko, O.M.
Shcherbelyova, N.P.
Keywords: ресторанне господарство
ресторанний бізнес
Issue Date: 2011
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;4(58)
Abstract: Визначено сутність понять “ресторанне господарство”, “ресторанний бізнес” та “громадське харчування”. Виділено види закладів ресторанного господарства, які здійснюють вплив на бухгалтерське відображення діяльності підприємств цієї галузі.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4280
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
146.pdf371.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.