Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4280
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтоляренко, О.М.
dc.contributor.authorЩербельова, Н.П.
dc.contributor.authorStolyarenko, O.M.
dc.contributor.authorShcherbelyova, N.P.
dc.date.accessioned2016-06-22T07:39:40Z
dc.date.available2016-06-22T07:39:40Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4280
dc.description.abstractВизначено сутність понять “ресторанне господарство”, “ресторанний бізнес” та “громадське харчування”. Виділено види закладів ресторанного господарства, які здійснюють вплив на бухгалтерське відображення діяльності підприємств цієї галузі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;4(58)
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.titleПОНЯТТЯ ТА ВИДИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.title.alternativeConcept and types of restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
146.pdf371.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.