Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4280
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Столяренко, О.М. | |
dc.contributor.author | Щербельова, Н.П. | |
dc.contributor.author | Stolyarenko, O.M. | |
dc.contributor.author | Shcherbelyova, N.P. | |
dc.date.accessioned | 2016-06-22T07:39:40Z | |
dc.date.available | 2016-06-22T07:39:40Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4280 | |
dc.description.abstract | Визначено сутність понять “ресторанне господарство”, “ресторанний бізнес” та “громадське харчування”. Виділено види закладів ресторанного господарства, які здійснюють вплив на бухгалтерське відображення діяльності підприємств цієї галузі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;4(58) | |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | ПОНЯТТЯ ТА ВИДИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk_UA |
dc.title.alternative | Concept and types of restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.