Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2922
Title: Формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції
Other Titles: The forming of product value added at the meat processing industry enterprises under conditions of vertical integration
Authors: Стецюк, С.С.
Stetsyuk, S.S.
Keywords: додана вартість
вертикальна інтеграція
Issue Date: 2013
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;1(63)
Abstract: Обґрунтовано особливості та охарактеризовано процес формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2922
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
78.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.