Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2922
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтецюк, С.С.
dc.contributor.authorStetsyuk, S.S.
dc.date.accessioned2016-04-18T11:41:54Z
dc.date.available2016-04-18T11:41:54Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2922
dc.description.abstractОбґрунтовано особливості та охарактеризовано процес формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;1(63)
dc.subjectдодана вартістьuk_UA
dc.subjectвертикальна інтеграціяuk_UA
dc.titleФормування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграціїuk_UA
dc.title.alternativeThe forming of product value added at the meat processing industry enterprises under conditions of vertical integrationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
78.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.