Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/272
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТелешевська, С.М.-
dc.date.accessioned2016-01-27T09:05:13Z-
dc.date.available2016-01-27T09:05:13Z-
dc.date.issued2014-05-14-
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/272-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції аспірантів, молодих учених та студентів, присвяченої Дню науки;Т.2-
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectхлібопекарське підприємствоuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність хлібопекарського підприємстваuk_UA
dc.titleКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ЯК КЛЮЧОВИЙ ЧИННИК СТАЛОГО РОЗВИТКУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези до Дня науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
113.pdf202.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.