Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2262
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГура, О.В.
dc.contributor.authorGura, A.V.
dc.date.accessioned2016-03-24T11:22:45Z
dc.date.available2016-03-24T11:22:45Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2262
dc.description.abstractЕкспериментально досліджено кінетику сушки пивної дробини у псевдозрідженому шарі й отримані криві: зміни вологовмісту і температури пивної дробини у процесі сушки при варіюванні температури сушильного агента; зміни вологовмісту і температури пивної дробини у процесі сушки при варіюванні навантаження (висоти шару); зміни вологовмісту і температури пивної дробини у процесі сушки при варіюванні швидкості сушильного агента; зміни вологовмісту і температури пивної дробини у процесі сушки при варіюванні параметрів вібрації решітки; швидкості сушки пивної дробини. Наведені результати досліджень авторів, які спрямовані при вдосконаленні процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі і включають моделювання псевдозрідженного шару пивної дробини при сушінні, моделювання процесу зневоднення шару пивної дробини, моделювання процесу зневоднення окремого зерна пивної дробини. Отримана узагальнена крива сушки пивної дробини при різних режимах процесу. Показана постійність твори швидкості і часу сушки Nτ, що спрощує розрахунки зміни вологовмісту в певні періоди теплової обробки продукту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія: Технічні науки;3(70)
dc.subjectсушкаuk_UA
dc.subjectвологовмістuk_UA
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ КІНЕТИКИ СУШІННЯ ПИВНОЇ ДРОБИНИ В ПСЕВДОЗРІДЖЕНОМУ ШАРІuk_UA
dc.title.alternativeStudy spent grains drying kinetics in fluidized beduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Технічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf357.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.