Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2198
Title: | СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ |
Other Titles: | The strategic directions of perfection of management of the personnel at the enterprises of the food-processing industry |
Authors: | Бєлік, В.Д. Belik, V.D. |
Keywords: | управління персоналом харчова промисловість |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | ЖДТУ |
Series/Report no.: | Вісник ЖДТУ: Серія: Економічні науки;3(69) |
Abstract: | Управління персоналом стає фактором забезпечення економічної стабільності й підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості, тому має потребу в посиленій увазі й залишається актуальним для всіх господарських формувань. Розроблено теоретичні положення і практичні рекомендації щодо удосконалення управління персоналом, які визначають умови і можливості підвищення ефективності господарювання підприємств харчової промисловості та забезпечують їхню конкурентоспроможність. Встановлено, що створення нових підрозділів на підприємствах харчової промисловості дозволить розширити коло функцій служби управління персоналом і від кадрових питань перейти до розробки стратегії управління персоналом, системи мотивації та стимулювання, дослідження ринку праці і ринку освітніх послуг, формування конкурентоспроможних працівників. |
URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2198 |
Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.