Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2198
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєлік, В.Д. | |
dc.contributor.author | Belik, V.D. | |
dc.date.accessioned | 2016-03-22T14:00:01Z | |
dc.date.available | 2016-03-22T14:00:01Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2198 | |
dc.description.abstract | Управління персоналом стає фактором забезпечення економічної стабільності й підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості, тому має потребу в посиленій увазі й залишається актуальним для всіх господарських формувань. Розроблено теоретичні положення і практичні рекомендації щодо удосконалення управління персоналом, які визначають умови і можливості підвищення ефективності господарювання підприємств харчової промисловості та забезпечують їхню конкурентоспроможність. Встановлено, що створення нових підрозділів на підприємствах харчової промисловості дозволить розширити коло функцій служби управління персоналом і від кадрових питань перейти до розробки стратегії управління персоналом, системи мотивації та стимулювання, дослідження ринку праці і ринку освітніх послуг, формування конкурентоспроможних працівників. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ: Серія: Економічні науки;3(69) | |
dc.subject | управління персоналом | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.title | СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ | uk_UA |
dc.title.alternative | The strategic directions of perfection of management of the personnel at the enterprises of the food-processing industry | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.