Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2198
Title: СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Other Titles: The strategic directions of perfection of management of the personnel at the enterprises of the food-processing industry
Authors: Бєлік, В.Д.
Belik, V.D.
Keywords: управління персоналом
харчова промисловість
Issue Date: 2014
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Вісник ЖДТУ: Серія: Економічні науки;3(69)
Abstract: Управління персоналом стає фактором забезпечення економічної стабільності й підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості, тому має потребу в посиленій увазі й залишається актуальним для всіх господарських формувань. Розроблено теоретичні положення і практичні рекомендації щодо удосконалення управління персоналом, які визначають умови і можливості підвищення ефективності господарювання підприємств харчової промисловості та забезпечують їхню конкурентоспроможність. Встановлено, що створення нових підрозділів на підприємствах харчової промисловості дозволить розширити коло функцій служби управління персоналом і від кадрових питань перейти до розробки стратегії управління персоналом, системи мотивації та стимулювання, дослідження ринку праці і ринку освітніх послуг, формування конкурентоспроможних працівників.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2198
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf197.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.