Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2150
Title: МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ ВИРОБНИЧИХ ВИТРАТ В УМОВАХ БЮДЖЕТУВАННЯ
Other Titles: Methodical principles of administrative account of productive charges are in the conditions of budgeting
Authors: Герасимович, А.М.
Герасимович, І.А.
Морозова-Герасимович, Н.А.
Gerasymovych, А.М.
Gerasymovych, I.A.
Morozova-Gerasymovych, N.A.
Keywords: управління витратами
бюджетування
Issue Date: 2014
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;2(68)
Abstract: Обґрунтовано методичні засади побудови управлінського обліку витрат в умовах бюджетування на прикладі підприємств харчової промисловості України з метою підвищення конкурентоспроможності галузі. Госпрозрахунковий характер діяльності підприємств у сучасних умовах вимагає впровадження жорстких методів контролю за витратами, чому найбільш відповідає їх «бюджетування», як найбільш досконала форма планування і контролю, стосовно виникаючих конкурентних умов та інфляційних процесів.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2150
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf146 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.