Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2150
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГерасимович, А.М.
dc.contributor.authorГерасимович, І.А.
dc.contributor.authorМорозова-Герасимович, Н.А.
dc.contributor.authorGerasymovych, А.М.
dc.contributor.authorGerasymovych, I.A.
dc.contributor.authorMorozova-Gerasymovych, N.A.
dc.date.accessioned2016-03-21T14:15:35Z
dc.date.available2016-03-21T14:15:35Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2150
dc.description.abstractОбґрунтовано методичні засади побудови управлінського обліку витрат в умовах бюджетування на прикладі підприємств харчової промисловості України з метою підвищення конкурентоспроможності галузі. Госпрозрахунковий характер діяльності підприємств у сучасних умовах вимагає впровадження жорстких методів контролю за витратами, чому найбільш відповідає їх «бюджетування», як найбільш досконала форма планування і контролю, стосовно виникаючих конкурентних умов та інфляційних процесів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;2(68)
dc.subjectуправління витратамиuk_UA
dc.subjectбюджетуванняuk_UA
dc.titleМЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ ВИРОБНИЧИХ ВИТРАТ В УМОВАХ БЮДЖЕТУВАННЯuk_UA
dc.title.alternativeMethodical principles of administrative account of productive charges are in the conditions of budgetinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf146 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.