Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1702
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМіщенко, Тетяна Михайлівна-
dc.contributor.authorMishchenko, T.M.-
dc.date.accessioned2016-03-03T12:15:40Z-
dc.date.available2016-03-03T12:15:40Z-
dc.date.issued2015-06-11-
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1702-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМенеджмент суб’єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку : Зб. матер. ІІІ Міжнар. науково-практ. конф.;-
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectконтрольuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectм'ясопереробкаuk_UA
dc.titleКОНТРОЛЬ ВИТРАТ М'ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВuk_UA
dc.title.alternativeControl expenses meat processing companiesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.description.abstractenThe practicalas pectsoforganization of internalcontrol of charges of meat processing enterprises of the Kyiv, Zhytomyr, Odesa and Chernivtsia reasareexposedintheses. Certainly and basic defect saregeneralized, directions of their decision that willassist forming of the effective internal control checking of charges system taking in toaccount the organizational and technological featuresof meat processing enterprisesareoffered .uk_UA
Appears in Collections:Менеджмент суб'єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
203.pdf177.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.