Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1702
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Міщенко, Тетяна Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Mishchenko, T.M. | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-03T12:15:40Z | - |
dc.date.available | 2016-03-03T12:15:40Z | - |
dc.date.issued | 2015-06-11 | - |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1702 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Менеджмент суб’єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку : Зб. матер. ІІІ Міжнар. науково-практ. конф.; | - |
dc.subject | витрати | uk_UA |
dc.subject | контроль | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | м'ясопереробка | uk_UA |
dc.title | КОНТРОЛЬ ВИТРАТ М'ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ | uk_UA |
dc.title.alternative | Control expenses meat processing companies | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.description.abstracten | The practicalas pectsoforganization of internalcontrol of charges of meat processing enterprises of the Kyiv, Zhytomyr, Odesa and Chernivtsia reasareexposedintheses. Certainly and basic defect saregeneralized, directions of their decision that willassist forming of the effective internal control checking of charges system taking in toaccount the organizational and technological featuresof meat processing enterprisesareoffered . | uk_UA |
Appears in Collections: | Менеджмент суб'єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.