Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1561
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБурий, Сергій Антонович-
dc.contributor.authorBury, S.-
dc.date.accessioned2016-02-29T13:12:27Z-
dc.date.available2016-02-29T13:12:27Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1561-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМенеджмент суб’єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку: Зб. матеріалів IІ Міжнар. науково-практичної конференції;-
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectфранчайзингuk_UA
dc.titleСпецифіка трансферу технологій в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.title.alternativeThe Specificity Of Technology Transfer In Hotel And Restaurant Businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.description.abstractenThe dynamics of development of hotel and restaurant complex. The main types of technology transfer in hotel and restaurant business.uk_UA
Appears in Collections:Менеджмент суб'єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52.pdf176.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.