Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасиленко, А.М.-
dc.contributor.authorХарламова, О.В.-
dc.contributor.authorШмандій, В.М.-
dc.date.accessioned2016-02-25T10:32:12Z-
dc.date.available2016-02-25T10:32:12Z-
dc.date.issued2014-05-28-
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1430-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТези міжнародної вузівської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених. "Екологічний розвиток країни в рамках Європейської інтеграції";-
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectекологічна небезпека харчових добавокuk_UA
dc.subjectоцінка ступеню екологічної небезпеки харчових добавокuk_UA
dc.titleОЦІНКА СТУПЕНЮ ЕКОЛОГІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ДОБАВОКuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий розвиток країни в рамках Європейської інтеграції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36.pdf137.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.