DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Subject food quality
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Дослідження міграції синтетичних речовин із пакувальних матеріалів у харчові продукти і воду: соціальний та управлінський аспекти | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Прилипко, О.І.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O.; Prylypko, O.I. |
2024 | Перспективи вдосконалення рецептурного складу снек-батончиків на основі аналізу поведінки споживачів послуг індустрії гостинності | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O. |
2024 | Проєктування харчових продуктів з використанням технології 3D- і 4D-друку та його значення для розвитку адитивного виробництва | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O. |
2024 | Тенденції вибору збалансованого харчування споживачами послуг індустрії гостинності | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Tarasiuk, H.М.; Chahaida, A.О. |