ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

Використання харчових продуктів лісу на територіях, забруднених радіонуклідами

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Краснов, В.П.
dc.contributor.author Шелест, З.М.
dc.contributor.author Давидова, І.В.
dc.date.accessioned
dc.date.available
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7930
dc.description.abstract Викладена інформація про особливості радіоактивного забруднення лісів, можливості використання дикорослих ягід, лікарських рослин, грибів, дичини, березового соку на територіях, забруднених радіонуклідами. Наведено узагальнені дані різних досліджень та результати досліджень авторів. Навчальний посібник може використовуватися для підготовки студентів екологічних і лісогосподарських спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів і фахівців лісового господарства. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Житомирська політехніка uk_UA
dc.relation.ispartofseries Навчальний посібник uk_UA
dc.subject радіоактивне забруднення лісів uk_UA
dc.subject радіонукліди uk_UA
dc.subject гриби uk_UA
dc.subject ягоди uk_UA
dc.subject харчові продукти uk_UA
dc.title Використання харчових продуктів лісу на територіях, забруднених радіонуклідами uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу