ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЕНЕРГЕТИЧНИХ БАТОНЧИКІВ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Тарасюк, Галина Миколаївна
dc.contributor.author Чагайда, Андрій Олегович
dc.date.accessioned 2020-08-06T12:18:47Z
dc.date.available 2020-08-06T12:18:47Z
dc.date.issued 2020-03-10
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7689
dc.description.abstract Спосіб виробництва енергетичних батончиків, що включає підготовку сировини, її подрібнення, змішування, формування готового виробу та його охолодження, який відрізняється тим, що попередньо підготовлений 5-15 % розчин структуроутворювача ретельно перемішують із порошком журавлини та додають на завершальному етапі змішування усіх інгредієнтів батончика, а сформований батончик обробляють електромагнітним полем у НВЧ діапазоні тривалістю 40-240 с. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.relation.ispartofseries 140960;
dc.title СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЕНЕРГЕТИЧНИХ БАТОНЧИКІВ uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу