Show simple item record

dc.contributor.author Мельник, Тетяна Юріївна
dc.date.accessioned 2020-08-05T12:14:25Z
dc.date.available 2020-08-05T12:14:25Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.isbn 978-966-683-549-2
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7682
dc.description.abstract У підручнику розглянуто теоретичні та прикладні аспекти натуральних і споживчих властивостей товарів; класифікації та кодування товарів; інформації про товар; ідентифікації та фальсифікації продукції. Окремо розглянуто та визначено вимоги до якості товарів, основні поняття та процедури у сферах стандартизації, сертифікації та оцінки відповідності, проведення експертизи товарів. Підручник рекомендований для студентів галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» та 07 «Управління та адміністрування». uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Житомирська політехніка uk_UA
dc.relation.ispartofseries Підручник uk_UA
dc.subject споживчі властивості товару uk_UA
dc.subject класифікація та кодування товару uk_UA
dc.subject інформація про товар uk_UA
dc.subject ідентифікація та фальсифікація продукції uk_UA
dc.title Товарознавство uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account