dc.contributor.author |
Мельник, Тетяна Юріївна |
|
dc.date.accessioned |
2020-08-05T12:14:25Z |
|
dc.date.available |
2020-08-05T12:14:25Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.isbn |
978-966-683-549-2 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7682 |
|
dc.description.abstract |
У підручнику розглянуто теоретичні та прикладні аспекти
натуральних і споживчих властивостей товарів; класифікації та
кодування товарів; інформації про товар; ідентифікації та
фальсифікації продукції. Окремо розглянуто та визначено вимоги до
якості товарів, основні поняття та процедури у сферах стандартизації,
сертифікації та оцінки відповідності, проведення експертизи товарів.
Підручник рекомендований для студентів галузей знань 05
«Соціальні та поведінкові науки» та 07 «Управління та
адміністрування». |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Житомирська політехніка |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Підручник |
uk_UA |
dc.subject |
споживчі властивості товару |
uk_UA |
dc.subject |
класифікація та кодування товару |
uk_UA |
dc.subject |
інформація про товар |
uk_UA |
dc.subject |
ідентифікація та фальсифікація продукції |
uk_UA |
dc.title |
Товарознавство |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |