Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Мельник, Тетяна Юріївна | |
dc.date.accessioned | 2020-08-05T12:14:25Z | |
dc.date.available | 2020-08-05T12:14:25Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-683-549-2 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7682 | |
dc.description.abstract | У підручнику розглянуто теоретичні та прикладні аспекти натуральних і споживчих властивостей товарів; класифікації та кодування товарів; інформації про товар; ідентифікації та фальсифікації продукції. Окремо розглянуто та визначено вимоги до якості товарів, основні поняття та процедури у сферах стандартизації, сертифікації та оцінки відповідності, проведення експертизи товарів. Підручник рекомендований для студентів галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» та 07 «Управління та адміністрування». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Житомирська політехніка | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Підручник | uk_UA |
dc.subject | споживчі властивості товару | uk_UA |
dc.subject | класифікація та кодування товару | uk_UA |
dc.subject | інформація про товар | uk_UA |
dc.subject | ідентифікація та фальсифікація продукції | uk_UA |
dc.title | Товарознавство | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |