Electronic Repository

Управління технологічними процесами виробництва енергетичних батончиків з натуральної сировини в закладах готельно-ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Тарасюк, Галина Миколаївна
dc.contributor.author Чагайда, Андрій Олегович
dc.contributor.author Мілінчук, Ольга Володимирівна
dc.contributor.author Tarasyuk, G.M.
dc.contributor.author Chagaida, A.O.
dc.contributor.author Milinchuk, О.V.
dc.date.accessioned 2019-05-10T13:14:17Z
dc.date.available 2019-05-10T13:14:17Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7510
dc.description.abstract Високий рівень конкурентоспроможності серед закладів готельно-ресторанного господарства мотивує їх менеджмент безперервно досліджувати потреби ринку та оперативно реагувати на зміну, в тому числі смакових уподобань гостей. Дослідження світового гастрономічного ринку свідчить про зростання вимог до здорового харчування, на що доцільно відреагувати і закладам індустрії гостинності. В статті запропоновано вдосконалений спосіб виробництва та рецептуру батончиків з натуральної сировини, які мають підвищену енергетичну цінність та більш збалансований склад основних поживних речовин, значну кількість мікроелементів, вітамінів й біологічно активних речовин імуностимулюючої дії. Запропоновану технологію виробництва енергетичних батончиків можливо успішно впровадити за умови прийняття рішень на всіх рівнях управлінської ієрархії: від затвердження виробничої стратегії бізнесу та покращення відповідних бізнес-процесів до оперативного корегування технологічних процесів в умовах зміни ресурсного забезпечення. Управління технологічними процесами виробництва енергетичних батончиків передбачає, що у готельно-ресторанних закладах є відповідні виробничі приміщення, устаткування, інструменти, а також робочі місця з необхідними умовами праці, що забезпечує високий рівень якості натурального харчового продукту. Споживання гостями готельно-ресторанного закладу інноваційного продукту відмінної якості матиме оздоровчий влив на організм людини та сприятиме зростанню іміджу закладу на ринку послуг гостинності. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Вісник ЖДТУ.Серія: Економічні науки;1(87)
dc.subject управління закладом готельно-ресторанного господарства uk_UA
dc.subject технологія виробництва енергетичних батончиків uk_UA
dc.subject технологічний менеджмент uk_UA
dc.subject management of hotel and restaurant entities uk_UA
dc.subject technology for producing energy bars uk_UA
dc.subject technological management uk_UA
dc.title Управління технологічними процесами виробництва енергетичних батончиків з натуральної сировини в закладах готельно-ресторанного господарства uk_UA
dc.title.alternative Management of technological processes for producing energy bars from natural ingredients in hotel and restaurant entities uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.description.abstracten The high level of competitiveness among the hotel and restaurant entities motivates their management to investigate the market needs continuously and to respond to the current market changes, which also include the reaction on guests’ taste preferences. The world gastronomic market research shows the growth of the requirements for healthy food and it is advisable to react on them by hospitality industry too. The purpose of the article is to improve the method of the production and the recipe of natural energy bars, which have an increased energy value and a balanced nutrition composition, the significant amount of trace elements, vitamins and biologically active substances of immune stimulating action. The proposed technology for the production of energy bars can be successfully implemented in the situation of decision-making at all levels of the management hierarchy: from the production strategy of business and improvement of the corresponding business-processes to the operative adjustment of technological processes according to the resource provision. The management of the technological processes of the production of energy bars assumes that the hotel and restaurant entities have the appropriate production facilities, equipments, tools as well as workplaces with necessary working conditions that provide the high level of quality of the natural food product. The guests of hotel and restaurant entities by eating the energy bars of excellent quality will feel healthy effect on their body and the innovative product of own production will contribute to the growth of the image of such institutions in the hospitality market. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account