dc.contributor.author |
Череп, А.В. |
|
dc.contributor.author |
Сьомченко, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Сherep, A.V. |
|
dc.contributor.author |
Semchenko, V.V. |
|
dc.date.accessioned |
2017-01-13T12:31:57Z |
|
dc.date.available |
2017-01-13T12:31:57Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5672 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто показники ефективності використання трудових ресурсів на підприємствах харчової промисловості. Розкрито основні показники та процес проведення аналізу ефективності використання трудових ресурсів підприємства. Розглянуто методи вимірювання та фактори впливу на продуктивність праці. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Вісник ЖДТУ. Серія : Економічні науки;4(54) |
|
dc.subject |
харчова промисловість |
uk_UA |
dc.subject |
трудові ресурси |
uk_UA |
dc.title |
МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Methodical bases of assessing efficiency of human resources’ use at the enterprises of food-processing industry |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |