ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Череп, А.В.
dc.contributor.author Сьомченко, В.В.
dc.contributor.author Сherep, A.V.
dc.contributor.author Semchenko, V.V.
dc.date.accessioned 2017-01-13T12:31:57Z
dc.date.available 2017-01-13T12:31:57Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5672
dc.description.abstract Розглянуто показники ефективності використання трудових ресурсів на підприємствах харчової промисловості. Розкрито основні показники та процес проведення аналізу ефективності використання трудових ресурсів підприємства. Розглянуто методи вимірювання та фактори впливу на продуктивність праці. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Вісник ЖДТУ. Серія : Економічні науки;4(54)
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject трудові ресурси uk_UA
dc.title МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ uk_UA
dc.title.alternative Methodical bases of assessing efficiency of human resources’ use at the enterprises of food-processing industry uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу