dc.contributor.author |
Пащенко, Ольга Петрівна |
|
dc.contributor.author |
Pashchenko, O.P. |
|
dc.date.accessioned |
2017-01-12T11:46:59Z |
|
dc.date.available |
2017-01-12T11:46:59Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5637 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуті особливості нормативно-правового забезпечення стратегічного розвитку та
функціонування підприємств харчової промисловості, показники якості молочної продукції в Україні, проаналізовано відповідність державних стандартів якості міжнародним. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Вісник ЖДТУ. Серія : Економічні науки;4(54) |
|
dc.subject |
молокопереробні підприємства |
uk_UA |
dc.subject |
молочна промисловість |
uk_UA |
dc.subject |
харчове законодавство |
uk_UA |
dc.title |
НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УКРАЇНІ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Normative and Legislative Support of Strategic Development and Enterprises’ Functioning of Food Industry in Ukraine |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |