Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пащенко, Ольга Петрівна | |
dc.contributor.author | Pashchenko, O.P. | |
dc.date.accessioned | 2017-01-12T11:46:59Z | |
dc.date.available | 2017-01-12T11:46:59Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5637 | |
dc.description.abstract | Розглянуті особливості нормативно-правового забезпечення стратегічного розвитку та функціонування підприємств харчової промисловості, показники якості молочної продукції в Україні, проаналізовано відповідність державних стандартів якості міжнародним. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ. Серія : Економічні науки;4(54) | |
dc.subject | молокопереробні підприємства | uk_UA |
dc.subject | молочна промисловість | uk_UA |
dc.subject | харчове законодавство | uk_UA |
dc.title | НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УКРАЇНІ | uk_UA |
dc.title.alternative | Normative and Legislative Support of Strategic Development and Enterprises’ Functioning of Food Industry in Ukraine | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |