dc.contributor.author |
Панченко, В.А. |
|
dc.contributor.author |
Рибалко-Рак, Л.А. |
|
dc.contributor.author |
Panchenko, I.A. |
|
dc.contributor.author |
Rybalko-Rak, L.A. |
|
dc.date.accessioned |
2017-01-12T11:38:10Z |
|
dc.date.available |
2017-01-12T11:38:10Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5636 |
|
dc.description.abstract |
Основою ефективності системи управління якістю є прозоре і дієве організаційно-розпорядче регламентування, зокрема створення і впровадження положення про підрозділ та посадових інструкцій у сфері якості, відповідно до спроектованих організаційних структур управління в споживчій кооперації як соціально-економічній системі. Досліджено структуру управління системи споживчої кооперації, рекомендовано організаційне проектування елементів системи управління якістю та напрями створення організаційно-розпорядчих документів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Вісник ЖДТУ. Серія : Економічні науки;4(54) |
|
dc.subject |
споживча кооперація |
uk_UA |
dc.subject |
система управління якістю |
uk_UA |
dc.title |
ОРГАНІЗАЦІЙНО-РОЗПОРЯДЧЕ РЕГЛАМЕНТУВАННЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Organization and Administrative Regulation in Quality Control System of Organizations of Consumers’ Cooperation |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |