| dc.contributor.author | Распопова, В.А. | |
| dc.contributor.author | Козлюк, В.О. | |
| dc.contributor.author | Raspopova V.A | |
| dc.contributor.author | Kozlyuk V.O. | |
| dc.date.accessioned | 2016-09-08T08:17:04Z | |
| dc.date.available | 2016-09-08T08:17:04Z | |
| dc.date.issued | 2011 | |
| dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4706 | |
| dc.description.abstract | Розглянуто фактори, що забезпечують стратегію розвитку підприємства, проведено оцінку діючої стратегії беззбитковості на ринку кондитерських виробів, запропоновано шляхи її удосконалення | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
| dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ. Серія: Технічні науки; 4(58); | |
| dc.subject | беззбитковість підприємства | uk_UA |
| dc.subject | ринок кондитерських виробів | uk_UA |
| dc.title | ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ БЕЗЗБИТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНКУ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | uk_UA |
| dc.title.alternative | Formation of company’s break-even strategy in the confectionery market | |
| dc.type | Article | uk_UA |