ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ БЕЗЗБИТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНКУ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Распопова, В.А.
dc.contributor.author Козлюк, В.О.
dc.contributor.author Raspopova V.A
dc.contributor.author Kozlyuk V.O.
dc.date.accessioned 2016-09-08T08:17:04Z
dc.date.available 2016-09-08T08:17:04Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4706
dc.description.abstract Розглянуто фактори, що забезпечують стратегію розвитку підприємства, проведено оцінку діючої стратегії беззбитковості на ринку кондитерських виробів, запропоновано шляхи її удосконалення uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Вісник ЖДТУ. Серія: Технічні науки; 4(58);
dc.subject беззбитковість підприємства uk_UA
dc.subject ринок кондитерських виробів uk_UA
dc.title ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ БЕЗЗБИТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНКУ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ uk_UA
dc.title.alternative Formation of company’s break-even strategy in the confectionery market
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу