dc.contributor.author |
Распопова, В.А. |
|
dc.contributor.author |
Козлюк, В.О. |
|
dc.contributor.author |
Raspopova V.A |
|
dc.contributor.author |
Kozlyuk V.O. |
|
dc.date.accessioned |
2016-09-08T08:17:04Z |
|
dc.date.available |
2016-09-08T08:17:04Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4706 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто фактори, що забезпечують стратегію розвитку підприємства, проведено оцінку діючої стратегії беззбитковості на ринку кондитерських виробів, запропоновано шляхи її удосконалення |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Вісник ЖДТУ. Серія: Технічні науки; 4(58); |
|
dc.subject |
беззбитковість підприємства |
uk_UA |
dc.subject |
ринок кондитерських виробів |
uk_UA |
dc.title |
ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ БЕЗЗБИТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНКУ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Formation of company’s break-even strategy in the confectionery market |
|
dc.type |
Article |
uk_UA |