dc.contributor.author |
Кушніренко, О.М. |
|
dc.contributor.author |
Прохоренкова, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Kushnirenko, O.M. |
|
dc.contributor.author |
Prokhorenko, V.V. |
|
dc.date.accessioned |
2016-08-26T10:36:45Z |
|
dc.date.available |
2016-08-26T10:36:45Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4664 |
|
dc.description.abstract |
В дослідженні розглядається існуюче нормативно-правове забезпечення державного регулювання
продовольчого комплексу шляхом впровадження системи стимулюючих заходів для його розвитку,
розглянуто можливості використання преференцій для підприємств переробної сфери, а також надані
практичні рекомендації з активізації прогресивних змін, спрямованих на подолання продовольчої кризи. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;2(56) Ч.2 |
|
dc.subject |
економіка АПК |
uk_UA |
dc.subject |
регуляторна політика |
uk_UA |
dc.title |
ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ ПРОДОВОЛЬЧОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
State regulation of development of the Ukrainian food complex |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |