Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кушніренко, О.М. | |
dc.contributor.author | Прохоренкова, В.В. | |
dc.contributor.author | Kushnirenko, O.M. | |
dc.contributor.author | Prokhorenko, V.V. | |
dc.date.accessioned | 2016-08-26T10:36:45Z | |
dc.date.available | 2016-08-26T10:36:45Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4664 | |
dc.description.abstract | В дослідженні розглядається існуюче нормативно-правове забезпечення державного регулювання продовольчого комплексу шляхом впровадження системи стимулюючих заходів для його розвитку, розглянуто можливості використання преференцій для підприємств переробної сфери, а також надані практичні рекомендації з активізації прогресивних змін, спрямованих на подолання продовольчої кризи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;2(56) Ч.2 | |
dc.subject | економіка АПК | uk_UA |
dc.subject | регуляторна політика | uk_UA |
dc.title | ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ ПРОДОВОЛЬЧОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ | uk_UA |
dc.title.alternative | State regulation of development of the Ukrainian food complex | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |