dc.contributor.author |
Бойченко, К.С. |
|
dc.contributor.author |
Bojchenko K.S. |
|
dc.date.accessioned |
2016-06-27T07:40:06Z |
|
dc.date.available |
2016-06-27T07:40:06Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4306 |
|
dc.description.abstract |
Визначено стратегічні наміри харчових підприємств Київського регіону та їх параметри. Досліджено формування стратегічного набору у процесі досягнення стратегічних намірів досліджуваних підприємств на основі теорії ланцюгів Маркова. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;4(58) |
|
dc.subject |
харчова промисловість |
uk_UA |
dc.subject |
стратегічне планування |
uk_UA |
dc.title |
ВИБІР АЛЬТЕРНАТИВ У ПРОЦЕСІ ДОСЯГНЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО НАМІРУ ПІДПРИЄМСТВА ЗА ДОПОМОГОЮ ТЕОРІЇ ЛАНЦЮГІВ МАРКОВА (ЗА МАТЕРІАЛАМИ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ КИЇВСЬКОГО РЕГІОНУ) |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Choice of alternatives in the process of achieving company’s strategic purpose by Morkov’s theory of chains (by the materials of food companies of Kiev region) |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |