ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

ОЦІНКА ВЕЛИЧИНИ ПРЕМІЇ ЗА РИЗИК ВИКОРИСТАННЯ ІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ярмош, В.В.
dc.date.accessioned 2016-06-14T08:56:13Z
dc.date.available 2016-06-14T08:56:13Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4178
dc.description.abstract Досліджено методики оцінки величини премії за ризик на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано методичний підхід до визначення надбавки за ризик використання ІВ на підприємствах харчової промисловості, проаналізовано використання ресурсів, зобов’язань та показників рентабельності по підприємству ВАТ “Вільнянський маслозавод” у 2006-І півріччі 2011 р., проведено аналіз структури закупівель продукції підприємства ВАТ “Вільнянський маслозавод” за 2010-2011 рр. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;1(59) Ч.2
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject ризик використання IB uk_UA
dc.title ОЦІНКА ВЕЛИЧИНИ ПРЕМІЇ ЗА РИЗИК ВИКОРИСТАННЯ ІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу