Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ярмош, В.В. | |
dc.date.accessioned | 2016-06-14T08:56:13Z | |
dc.date.available | 2016-06-14T08:56:13Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4178 | |
dc.description.abstract | Досліджено методики оцінки величини премії за ризик на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано методичний підхід до визначення надбавки за ризик використання ІВ на підприємствах харчової промисловості, проаналізовано використання ресурсів, зобов’язань та показників рентабельності по підприємству ВАТ “Вільнянський маслозавод” у 2006-І півріччі 2011 р., проведено аналіз структури закупівель продукції підприємства ВАТ “Вільнянський маслозавод” за 2010-2011 рр. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;1(59) Ч.2 | |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | ризик використання IB | uk_UA |
dc.title | ОЦІНКА ВЕЛИЧИНИ ПРЕМІЇ ЗА РИЗИК ВИКОРИСТАННЯ ІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |